Viggo

Viggo Bækgaard, f. 1951
Vamdrupvej 10E, 2610 Rødovre
tlf. 40 83 19 20
advokat (H)
privat mail:   vb@advovb.dk
kontormail:   vb@etosadvokater.dk

Detaljerede oplysninger om det mere professionelle liv fås på vores hjemmeside:  www.etosadvokater.dk

Efter 17 gode år i Roskilde har jeg i februar 2017 etableret  ny advokatforretning sammen med kollega Jesper Rye Jensen. Det er nu tanken, at jeg fortsat skal være på “alderdomsdeltid” og langsomt trappe ned.

For første gang i vores liv arbejder Sussanne og jeg nu sammen. Hun var advokatsekretær i sine unge dage, mens jeg læste. Nu er hun tilbage til start.

Jeg har i januar 2000 været med til at stifte landsforeningen Børn og Samvær, der er en forening, som arbejder til gavn for børn, der ikke bor sammen med begge deres biologiske forældre. Vi mener, at der i dag tages for lidt hensyn til børnene. Børn har krav på, at enhver kontakt foregår på deres præmisser.

Var i 11 år – indtil november 2001 – landsformand i FDA, Forenede Danske Antenneanlæg, der er en sammenslutning af antenneforeninger.

I en periode har jeg været med i forretningsudvalget i DGI Vendsyssel, hvor Sanne og jeg begge har siddet i bestyrelsen, indtil vi forlod det jyske.

På det mere private plan går der megen tid med at spille tennis. Fra 2016 har jeg spillet i Rødovre Tennisklub.

Nogle mener, at jeg derudover bruger for meget tid foran computeren. Er vild med at fotografere og nørde med billedbehandling.