Vores børn

Rasmus Bækgaard

april_2007_058

Rasmus blev i 2001 cand. scient adm fra Aalborg Universitet og er programleder for GDPR, Byrådssekretariatet i Gladsaxe Kommune. 

I januar 2016 har han afsluttet en MPG ved CBS. (Det er en masteruddannelse i offentlig ledelse).

Han er gift med Anne, som er jurist på Rigsarkivet i København.

De har to børn. Alba (fulde navn Alba Caroline Bækgaard) er født 22. juli 2008. Den 25. juli 2012 er yngste skud, Villum (fulde navn Villum Magnus Egil Bækgaard) , kommet til.
Rasmus har under studiet fordelt sin tid ligeligt mellem studierne og et højt aktivitetsniveau i studentermiljøet omkring studenterhuset i Aalborg, hvor han i høj grad var med til at præge det kunstneriske musikmiljø.
Musikken fylder stadigvæk ret meget i hans liv.

I dag er han udpræget “vinnørd” og skriver lejlighedsvis på Mikkels madblok som gæsteskribent.

 Rasmus og Anne bor Vandtårnsvej 6, 2860 Søborg og kan nås pr. mail på sofrbg@gladsaxe.dk,

Mikkel Bækgaard

mikkel-pre

Mikkel er cand. mag. i kommunikation og fra januar 2014 i selvstændig virksomhed. I sommeren 2015 har han droppet sin deltidsansættelse i den ministerielle verden.

Mikkels interesser er overordentligt alsidige.

Han har været meget aktiv i spejderbevægelsen, hvor han har deltaget i så godt som alle kurser, som fører til en god spejderleder men er nu ikke længere aktiv i det miljø. 

Derimod har han i flere år været aktiv rollespiller både som deltager og som scenarieforfatter og dommer til store og små begivenheder. 

Mikkel er gift med Line. Line er journalistuddannet og ligeledes i selvstændig virksomhed. Mikkel og Line har 2 børn, nemlig Agnes Bækgaard Hvid, født den 6. april 2011 og Albert Bækgaard Hvid, f. d. 2. december 2013.
Adressen er Tinghusevej 63, 3230 Græsted, mobil 50 56 33 90 – og email adressen er mikkel@mikkelbaekgaard.dk.
Mikkels hjemmeside er www.mikkelbaekgaard.dk.
Han har en fantastisk madblog.