En alderdomsdeltidsdag i februar 2018

En alderdomsdeltidsdag i februar 2018

Det er ret vigtigt for os, at vi holder fast i en ugentlig fridag. Det er det, jeg kalder “alderdomsdeltid”.

For leden havde vi en af de gode af slagsen. Startede med en guidet tur i det indre København. Temaet var Københavns brande særligt i 1700-tallet.

Vi har efterhånden været på en del af den type ture. Denne var temamæssigt en af de mindre interessante i virkeligheden. Men jeg fik nogle gode københavnerbilleder ud af det, som I kan se i billedlinket.

Det var meget koldt – op mod 5 frostgrader. Derfor sivede vi væk fra rundvisningen, da vi nærmede os det mest indre i byen. Vi kendte restaurant Kronborg i forvejen. En dejlig frokostrestaurant på hjørnet af Knabrostræde og Brolæggerstræde.

Da vi for længe siden fortalte om den i vores Ollekolle, sagde flere, at der på samme hjørne ligger en lækker frokostrestaurant mere, tænkte vi, at den måtte vi så prøve.

Den hedder Cafe Sorgenfri og er superhyggelig. De to ligner egentlig hinanden en del og kan begge anbefales. Vi fik en super frokostmeny bestående af et stykke med torskerogn, et med rørt tatar i æg, cognac – og så fik vi blommetrifli til desert.

En rigtig alderdomsdeltidsfrokostmeny.